Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavol Habera (62) navštívil na filmovém festivalu v Karlových Varech nejen filmové premiéry, ale také příjemné společenské události, které v rámci tohoto festivalu probíhají. Už několikátý rok si po shlédnutí jednoho ze smutnějších filmů nenechal ujít tenisový turnaj, kde si zahrál i s profesionály.

„Jeden zápas jsme vyhráli a jeden prohráli, vždy se hrají tři zápasy. Máme tam tenisové profíky, na které nejdříve nasadí nás amatéry a podle výsledku všechny ostatní,“ vysvětlil Pavol s úsměvem.

Zpěvák se netají informací, že je sport součástí jeho života už od dětství. Zejména pohyb ho také udržuje už léta v kondici.

„Od malička jsem dělal sport, závodně jsem hrál volejbal. Mám to rád, tam kde je něco kulatého nebo puk, tak jsem ochotný se hýbat a baví mě to. Také jsem soutěživý typ, takže rád soutěžím a nějak netloustnu,“ prozradil opět s úsměvem na tváři.

Stejně tak se v kondici udržuje i jeho partnerka, topmodelka Daniela Peštová (53), která vyznává zdravý životní styl. „Daniela to má stejně, chápe, co se od ní vyžaduje, a má ráda své povolání. Má to i své logické důvody,“ dodal Pavol Habera, jehož fanoušci se mohou těšit na velkolepou tour, která se připravuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám