Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka a influencerka Demi Rose odjela před pár dny na Ibizu, kde si užívá poslední slunečné dny letošního léta. A nebyla by to ona, kdyby výlet nevyužila k nafocení něčeho pěkně peprného pro potěchu oka svých více než dvaceti milionů sledujících...

Ve čtvrtek se tak podělila o sérii fotek, která by se možná hodila spíš na její účet pro placenou platformu, která přece jen snese odvážnější obsah. Demi se ovšem rozhodla dopřát dáreček v podobě svého těla ‚oděného‘ pouze do pár řetízků a mušlí všem.

Kráska, která dokázala dokonale využít své chvíle slávy, když v roce 2016 randila s rapperem Tygou a dostala se do hledáčku médií, přitom bývala v mládí spolužáky šikanovaná. Nejenže si ji pořád kvůli něčemu dobírali, ale ani žvýkačky ve vlasech nebyly ničím výjimečným. Nakonec to je ale Demi, kdo se směje naposled. Dnes patří mezi smetánku, která si užívá luxusu a za účast na akcích či propagaci na sociálních sítích jí jsou firmy ochotné platit balík.

A přestože by se mohlo zdát, že tahle sexy brunetka bude střídat jedno slavné jméno za druhým, opak je pravdou. Po románku s Tygou údajně měla pletky s anglickým hercem Tomem Zanettim, ale od roku 2017 se v srdci rodačce z Birminghamu usídlil americký DJ Chris Martinez.

Reklama

Další články

Načítám