Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud by se britskou televizní hvězdou Stacey Solomon inspirovaly i další ženy, o dostatečnou porodnost by bylo postaráno! Populární moderátorka diskuzního pořadu Loose Woman se v sobotu podělila se svými 5,5 miliony fanoušků, že se stala už popáté maminkou. Společně s jejím neméně známým manželem Joem Swashem přivítali na svět holčičku.

„Je tady... Naše krásná holčička přišla na svět doma obklopena všemi jejími bratříčky a sestrou, kteří jsou připraveni ji pořád mazlit. Doslova jsi přiletěla do našeho světa,“ napsala mimo jiné v oznámení o narození dcerky Stacey.

Jejich rodina tak momentálně čítá sedm členů. Stacey svému muži, který je hercem například ze seriálu EastEnders, porodila třetí dítě. Z dřívějška má ještě dvě starší děti. S Joem už tak vychovávají tříletého syna Rexe, roční Rose a ještě desetiletého syna Leightona a čtrnáctiletého Zacheryho. Joe má z předešlého vztahu s Emmou Sophocleous ještě patnáctiletého Harryho.

Reklama

Další články

Načítám