Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je Klára Vytisková už dva roky vdaná za bubeníka Romana Víchu ze své kapely Toxique, ve společnosti se občas objevuje i s jinými muži. Proč by taky ne? Vždyť je Klára počestná dívka.

Na festivalu Mácháč jsme ji nachytali v objetí s neméně výstředně vyhlížejícím kudrnatým mladíkem. „Akci jsem si užila hlavně díky mému nejlepšímu kamarádovi Boodyovi a dobrým drinkům. Jinak to šlo žánrově lehce mimo mě a taky mě mrzí, že jsme nakonec nedali koupačku. Chystala jsem se na ni,“ svěřila se s úsměvem se svými plány u Máchova jezera zpěvačka.

My jsme vypátrali, že Boodya se občanským jménem jmenuje Michal Budinský a živí se jako bubeník. Kromě toho, že spolupracuje se zpěvákem NiceLandem, tak je například režisérem klipu kapely Toxique k písni Toxique Girls, ve kterém kromě oveček vystupuje také Ewa Farna.

Mohlo by se zdát, že Vytisková se během léta jen baví, ale opak je pravdou. Excentrická diva teď většinu času tráví skládáním nových skladeb ve svém domácím studiu pro svůj sólový projekt. S kapelou Toxique pak koncem září hodlá vydat předělávku písničky od Plastic People.

Reklama

Další články

Načítám