Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Houslový virtuos Jaroslav Svěcený se po dlouhé době objevil ve společnosti. Nenechal si ujít udílení cen Anděl. Svěcený se snaží co nejrychleji zapomenout na loňský rok. Bojoval s vážnými zdravotními problémy a po 34 letech se mu rozpadlo manželství. Ještě letos v lednu byl na úplném dně.

Loni v Hradci Králové podstoupil urologickou operaci, po níž strávil šest dní na jednotce intenzivní péče. Naštěstí nešlo o rakovinu. "Měl jsem v těle zánětlivé věci, které musely ven. Histologie dopadla negativně. Jsem rád, že se hojím a funguju jako chlap v pořádku. Musím si dávat pozor," řekl před pár dny Top Staru Svěcený.

Loni v srpnu se mu rozpadlo manželství, to ho také vzalo. "Skolilo mě to psychicky, skončilo něco, čemu jsem 34 let věřil. Začínám znovu," dodal. "Chci se věnovat hodně práci a vrátit se v plné síle. V dubnu by se to mělo rozeběhnout," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám