Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účast na letošním ročníku charitativního plesu Carousel Of Hope v Kalifornii byla skutečně hvězdná. Největší obdiv tentokrát sklidily herečky, které by se v Hollywoodu daly označit za ikonické. Na filmovém plátně se totiž dočkaly lichotivého označení sexsymbol, a to dokonce už v 60. letech minulého století...

Kdekoli se Jane Fonda (78) a Raquel Welch (76) objeví, okamžitě je okolo nich rušno a fotografové nestačí mačkat spouště. Obě dámy už si totiž hodně vybírají, kterou ze společenských akcí poctí svou návštěvou.

Jsou sice ve věku prababiček, ale do stařenek s drdůlky a hůlkami mají hodně daleko. Jak legendární Barbarella, tak představitelka nádherné Loany ve zvířecích bikinách z fantasy Milion let před Kristem se za posledních dvacet let prakticky nezměnily. Do jaké míry za to mohou skvělé geny, nebo snad šikovné ručičky plastických chirurgů, vědí pouze ony samy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám