Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční koncertní turné musel dát definitvně k ledu, a to nejen kvůli vládním opatřením a pandemii. Vlastně kvůli pandemii ano, protože se ho dotkla osobně. "Jsem covid pozitivní," řekl Super.cz stříbrný SuperStar z roku 2005 Petr Bende (46).

Průběh onemocení má natěstí spíše mírnější. "Jsem, v rámci možností, v pořádku a jak se dám trochu dohromady, tak už se chystám na živé koncerty z obýváku. Snad brzy stihneme dokončit a zveřejnit první premiéry skladeb, které jsme natočili na našich generálkách ve Velké Bíteši," slibuje Bende, který musí být doma v karanténě do 15. prosince. "No co se dá dělat. Doba je šílená, ale je třeba to zvládnout," míní.

A jak to tedy bude s koncerty, které musel zrušit? "Některé koncerty jsem jako záchranu pro lidi, kteří se moc těší, dal na květen 2022 a další přeložil na prosinec 2022. Mrzí nás to, tak ať dvacet pět let trvající projekt není jen tak zašlapán do země. Vytvářím teď znovu online program pro lidi.

A hned po Novém roce chystám vydání zpěvníku," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám