Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože byla hostem stejné akce jako Lela Vémola (34), která měla vánoční výzdobu hotovou už v listopadu, stejné téma jsme probrali s herečkou Adélou Gondíkovou (50). Ta je proti influencerce hodně pozadu a bojí se, aby vůbec na Vánoce nějakou výzdobu měla.

„Hrozně se toho bojím, a jak se nějak rychle valí ten čas, tak mám strach, že to nestihnu stejně jako každý rok. Do letoška jsem tedy měla ozdobený barák celý rok, což spočívalo v tom, že zábradlí bylo omotané svítícím řetězem. V létě to bylo vypnuté ze zásuvky a 1. prosince jsem to tam jen zastrčila,“ vyprávěla nám svoji vychytávku.

„Letos jsme bohužel měli nějaké stavební úpravy, takže se to sundalo a výzdoba není žádná. Vlastně ale po tom toužím, aby byl ten baráček pěkný. Když to vidím v televizi nebo někde u sousedů, líbí se mi to. Ale nemám na to čas, asi by bylo nejlepší, kdyby mi to vymyslela profesionálně nějaká firma. Uvidíme, jestli bude mít nápad Jirka, až se vrátí z natáčení,“ spoléhá Adéla na manžela Jiřího Langmajera (57), který momentálně natáčí film na Bali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám