Hlavní obsah
Článek

Herečka Vanessa Paradis (39) během posledních dnů neprožívala zrovna lehké období. Rozchod s jejím partnerem, hercem Johnny Deppem zajímal všechna světová média a Francouzka musela čelit každodenně jejich náporu. Pokaždé, když ji fotografové zastihli, vypadala velmi unaveně a každý se ptal, kam se poděl někdejší sexuální symbol. Ale jak čas postoupil, Vanessa se dala opět dohromady. Nedávno se poprvé od rozchodu objevila na veřejnosti a vypadala báječně.

Půvabná herečka dorazila do Paříže na premiéru filmu Je me Suis Fait Tout Petit, ve kterém hraje. Nutno podotknout, že francouzská hvězda, která na akci zvolila džíny a tmavé sako, zářila jako před lety.

Paradis a Depp se rozešli po čtrnácti letech společného soužití. Důvodem byla údajná krize zapříčiněná nedostatkem času a názorovými rozdíly. Zlí jazykové ale tvrdí, že pravou příčinou rozpadu vztahu byla Johnnyho slabost pro alkohol a krásné ženy. Tou poslední, se kterou je doposud spojován, je bisexuální herečka Amber Heard, s níž si zahrál ve filmu Rumový deník.

Reklama

Další články

Načítám