Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Halina Pawlowská (69) vydala svoji jednačtyřicátou knihu s názvem Rande. Jak už její titul napovídá, povídky jsou věnované milostným schůzkám. A Halina jich má opravdu velkou sbírku, většinou bizarních. O jedné z těch, které se do knihy nevešly, vyprávěla Super.cz.

„Nejšílenější schůzka je v knize, tak bych ji čtenářům nerada dopředu prozrazovala. Ale přemýšlela jsem, jestli u mě proběhlo nějaké rande normálně. A vůbec jsem si nemohla vzpomenout. I svého manžela jsem našla na trase Praha–Prčice. Nic neproběhlo normálně, ale nejotřesnější vždycky bylo, když se po mně chtěl nějaký sportovní výkon,“ svěřila se spisovatelka.

S takovým nečekaným sportovním výkonem bylo spojené i rande, o kterém nám spisovatelka v našem videu podrobně vyprávěla. Nechtělo se jí šlapat pěšky přes Petřín do restaurace na Nebozízku. A tak si vzala taxíka. Přes cestu ovšem ležel spadlý strom. „Ležela jsem na zádech a nohama jsem se ten strom snažila odstrčit. Na schůzku, na které mi velmi záleželo, jsem dorazila o hodinu později celá od bahna. A hlavně jsem se hodinu smála a nebyla schopná nic říct. A ten dotyčný se nesmál. Tak jsem si řekla, že je to blbec,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám