Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potomek slavných hereckých rodičů tráví hodně času pendlováním mezi prací, bydlištěm a statkem, kde má koně. Populární herec se nejlépe cítí právě na statku v Malčanech, nedaleko za Prahou, u slapské přehrady.

Kde tedy nejčastěji pobývá? V pražském bytě, nebo v přírodě, kde žijí i jeho čtyřnozí přátelé? „To se nedá říct, přejíždím. Bohužel asi nejčastěji pobývám v autě,“ řekl Super.cz se smíchem Václav Vydra (67).

Dřív jezdíval po Praze na motorce, ale teď na ní asi půl roku neseděl. „Spíš používám elektrickou koloběžku. Jana si pořídila elektromobil, tak si užívám svobodu parkování, což je bezvadná věc.“

Jako každý rok vyrazí s manželkou Janou Bouškovou (69) na loď. V červenci prožijí týden na moři. Tentokrát to nebude na plachetnici, ale půjčí si motorový člun. „Bydlet budeme v hotelu a projedeme to kolem Mallorky,“ plánuje.

Herec se těší na začátek prázdnin, kdy s kamarády absolvují každoroční putování s koňmi. „Vždycky si vybereme nějakou lokalitu v Čechách nebo na Moravě. Jedeme od hotýlku k hotýlku, je to pěknej vejlet. Hlavně, aby u hotýlku byla pěkná louka,“ směje se vyhlášený koňák a milovník psů.

Domácnost hereckých osobností doplňují dva miláčkové z útulku. „Světlejší Bufynka je hodně zajímavá. Teď mám nového pejska, který se jmenuje Trip. Taky mix různých ras, skvělej. Oběma je tak sedm, osm let,“ pochlubil se Václav přírůstkem do rodiny.

Nás zajímalo, jestli není náročné vštípit odrostlejším psům z útulku nějakou výchovu: „To je strašně jednoduchý. Když vidí, že si se mnou budou rozumět a že se mají dobře, tak se ode mě nehnou.“

Většinu léta stráví hraním na letních scénách. Diváci ho můžou vidět v Noci na Karlštejně, třeba na Konopišti nebo v Mělníku, na Kačině ve hře Blbec k večeři. „Na Kuksu hrajeme krásné představení Na poslední chvíli. Agentury využívají léto, protože v tu dobu chodí jiné publikum do divadla nebo na letní scény než během roku.“

Milovníci filmového komediálního talentu Václava Vydry a Jany Paulové si můžou oba užít v představení Nikdy není pozdě. To uvádí Divadlo Kalich i v rámci své letní scény pod Žižkovskou věží.

A na co nikdy není pozdě? „Na nic není pozdě. Dokud má člověk sílu a chuť, tak opravdu na nic není pozdě,“ zdůraznil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám