Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na setkání pod pražskou Žižkovskou věží, kde bude hrát v rámci Hvězdného léta Divadla Kalich, dorazila Tereza Kostková (47) v šatech zářivé barvy a se stejně zářivým úsměvem. "Budu tady hrát sedm představení z našeho repertoáru v Komorním Kalichu, kromě toho mám ještě Shakespearovské slavnosti v Bratislavě a v Praze," vypočítala.

Kromě toho ji v létě čeká ještě pár dní natáčení seriálu a upoutávky na další ročník StarDance. "A ještě vlastně filmová premiéra československého snímku Nikdy neříkej nikdy, který jsme točili už před dvěma lety a s Tomášem Maštalírem tam hrajeme pár, který i v našem věku pořád doufá v lásku. To taky počítám jako práci, protože se musím obléknout a nechat nalíčit a odprezentovat to," smála se herečka.

Pak už jsme se dostali k šatům, které oblékne. A to jak na premiéru, tak na StarDance. "Na StarDance mi je bude zase šít Táňa Kovaříková, už se domlouváme na nějaké zkoušky. A na tu premiéru bych chtěla šaty od návrhářky z Moravy, kterou jsem objevila na módní přehlídce v Luhačovicích pro nadaci Korunka pomáhá," prozradila.

Jinak ale to, aby na každou akci přišla jinak oblečená a v nových šatech, neřeší. "Mám spoustu kousků, které jsou staré i deset nebo patnáct let. Skladuji je v pytlích a krabicích a jednou za dva tři roky je vyndám, kouknu, jestli by mě něco neoslovilo, protože už za tu dobu zapomenu, co tam mám, a připadá mi to jako nové. A z toho, co už nechci mít doma, něco rozdám sestrám anebo dělám bazary," svěřila.

"Věcí se umím zbavit poměrně rychle, ale mám pár srdcových kousků, které skladuju a občas je zase otočím. Naštěstí to pořád obleču. Hrozně mi vadí trend vzít si na mediální akci šaty jen jednou. Je to neekologická a povrchní ptákovina. Když je něco hezké a sluší vám to, můžete si to vzít znovu třeba s jiným doplňkem, účesem nebo botami. Teď jsem měla na tiskovce kostýmek, který mi šila zrovna Táňa Kovaříková před osmi lety," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám