Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Častěji než v Praze potkáváme krásnou Jitku Kocurovou (45) v Brně. Po Plesu jako Brno tentokrát s partnerem Tomášem Abrahamem vyrazili i na Ples v Intru. „Máme tady půlku rodiny a kamarády, za kterými sem jezdíme. V Praze ani na plesy nechodíme,“ vysvětlovala Pamela z Účastníků zájezdu.

Postavu má stále stejně skvělou, což vyniklo i v její róbě. „Myslím, že je to i těmi šaty, které trochu stahují, tak to maskují a funguje to samo. Všechny se snažíme, každá maskuje svoje neduhy. Myslím, že je dobré, když žena umí stárnout, ale musí to umět i malinko pozastavit,“ mávla rukou Jitka.

„Co člověk vyzařuje, toho se mu dostává. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Tímhle způsobem funguju,“ vyjmenovala svá kréda Jitka, která je maminkou dvou dětí a díky manželově dceři z prvního manželství už také babičkou.

„Ale ona ta babička taky nevypadá každý den takhle. Po ránu je to taky něco jiného, než když se připravuju na ples. Ale ještě jsem všechno nezapomněla. Narovnám se, víc se nalíčím a nějak to vyjde. Ale přiznám se, že babičkou jsem radši a jsem víc svá. Tady si dávám víc pozor, hlídám si úhly, aby mě třeba někdo nevyfotil tak, jak bych nechtěla,“ prozradila, že v teplákách, nenalíčená a s vlasy do drcku se cítí nejlépe.

Reklama

Další články

Načítám