Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za poslední rok prošla zpěvačka Verony velkou proměnu. Veronika Stýblová shodila po narození syna Sebastiana neuvěřitelných 26 kilogramů. Rozhodla se pustit opět do práce a s kolegou skladatelem Petrem Fiderem natočili nový klip.

„Singl je speciální tím, že je vydáván ke 20. výročí kapely Verona. Videoklip k novému singlu Can't get over it jsme točili několik hodin a v pořádné zimě, ale myslím, že výsledek se povedl,“ svěřila se zpěvačka.

Ta je v novém klipu v odvážném outfitu. „Takhle sexy jsem možná ještě nikdy v životě nebyla. Byla to pro mě vcelku výzva, ale neskutečně jsem si ten osmdesátkový look užila,“ svěřila se Veronika. „Na place byla celkem zima, když se točilo, tak byly asi 2 stupně a já v sexy oblečku. Točilo se v Mníšku pod Brdy ve starých kohohutích. A byli jsme na place od 7 od rána do 1 v noci,“ dodala zpěvačka k novému singlu, který se nese duchem 80. let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám