Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To by se ani nehodilo, aby na premiéru minisérie o Pamele Anderson (56) a Tommym Leem dorazila představitelka hlavní role zahalená od hlavy až k patě. Lily James (32) se po červeném koberci prošla v odvážném modelu.

Šaty z dílny značky Versace měly dva díly, přičemž oba odhalovaly víc než dost. Růžovo-stříbrné minišaty s růžovým sakem pochází z kolekce podzim/zima a herečce neskutečně sluší.

Do role Pamely se dle snímků z natáčení převtělila dokonale. Na natáčení měla nasazovací poprsí a paruku, tudíž kvůli roli nemusela podstupovat žádné estetické zákroky.

Minisérii Pam & Tommy uvádí streamovací společnosti Hulu a mapuje krátké, zato intenzivní manželství těchto dvou celebrit. Zásadním tématem je jejich video z líbánek, které před lety způsobilo poprask, když se dostalo na veřejnost. Pár je na něm neustále nahý a nechybí ani sex. Videokazeta jim byla v době jejich manželství ukradena z domu a Pamela ji prý dodnes neviděla.

Tommyho si v sérii zahrál herec Sebastian Stan, který na premiéru zvolil šedý oblek, jak se můžete podívat do galerie. Ve skutečném životě není takový bouřlivák, jako byl Lee.

Pamela se od nově vzniklého seriálu distancuje a Tommy se nechal slyšet, že mu to vlastně nevadí a chce, aby svět viděl, že s exmanželkou zbořili internet ještě před příchodem Kardashianových.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám