Hlavní obsah
Článek

Pestrou sestavu adrenalinové reality show Robinsonův ostrov obohatí i modelka s literárními ambicemi Petra Palusková. Ta se nejspíš domnívala, že na Filipíny přijela kvůli dalšímu focení pro pánský magazín.

„Všem lidem bych chtěla vzkázat, že nejsem tak hloupá, jak vypadám,“ varovala pětadvacetiletá umělkyně budoucí diváky ještě předtím, než Robinsonův ostrov v pondělí dorazí do televize. Petra se kromě modelingu věnuje také fotografování, malování, šití a má dokonce i velké literární ambice. V současné době pracuje na motivační knize po ženy. Je sice teprve u páté strany, ale už teď je hrdá na řadu zajímavých slovních obratů.

Psaní muselo jít kvůli natáčení Robinsonova ostrova stranou, takže se nejspíš budoucího veledíla jen tak nedočkáme. Petra zná naštěstí i jiné způsoby, jak zaujmout. Když si balila kufr, příliš prakticky si nepočínala. Na Filipíny tak s sebou přivezla i rajcovní plavečky, které pořídila spíše v sex shopu než v obchodě se sportovním oblečením.

Playmate v minimalistickém ohozu zvládla i fyzicky náročnou disciplínu. Hlavu si sice halila šátkem, ale v oblasti klína zakryla jen ty nejintimnější partie. Velmi zajímavé bude sledovat Petru, která se bojí hadů, až se v plavečkách vydá do tropické džungle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám