Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (51) si stále drží postavičku jako lusk. Má také tu výhodu, že nemusí trávit hodiny ve fitku, aby se cítila a vypadala dobře.

Tím, že jsem v jednom kole, jím všechno, co potkám. Necvičím, nemám ani čas. V podstatě se dá za cvičení považovat to, že se svými studenty cvičím choreografie, nahazuji ty kroky, vymýšlím je pro ně, takže tím, že to s nimi procvičuji, tak asi nějaký ten pohyb mám a mám svého pejska, se kterým chodím každý den pět až šest kilometrů,“ svěřila se Daniela nedávno Super.cz.

Herečka tak v sexy rudých šatech potvrdila, že by postavou strčila do kapsy o mnoho let mladší kolegyně. To se jí právě vyplatilo v komedii Stará láska nerezaví, kterou ve Strašnickém divadle v Praze nazkoušelo Divadlo Adverte. Daniela díky svým křivkám alternuje s o 14 let mladší kolegyní.

Diváci ale zaznamenali především jednu zajímavou věc. Na jevišti došlo po skoro dvaceti letech k setkání Daniely a herce Ladislava Ondřeje (32), který hrál před lety v Ordinaci v růžové zahradě jejího syna – a nyní se lidem představili jako milenecký pár. „Ano, znásilnil mě můj seriálový nevlastní syn,“ smála se herečka po představení.

Další články

Načítám