Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze se aktuálně nachází další slavný herec. Američan Willem Dafoe je jednou z hvězd, které se objeví v právě natáčeném snímku Nosferatu.

Snímek herce, stojícího před ukrajinskou polévkárnou, sdílel mj. novinář Ian Willoughby. „Podívejte se, kdo je v Praze. Extrémně cool Willem Dafoe,“ uvedl k fotce.

Do hlavního města jej pravděpodobně přivedly pracovní povinnosti, začátkem března zde započalo natáčení filmu Roberta Eggerse Nosferatu. Vedle Dafoeho si v něm zahrají také Lily-Rose Depp, dcera Johnnyho Deppa, který Prahu navštívil loni, kdy zde vystoupil jako host na koncertu Jeffa Becka, dále Emma Corrin, která se proslavila rolí princezny Diany v úspěšném seriálu Koruna, nebo Bill Skarsgård.

Willem Dafoe je v Praze

V roce 2016 byl Dafoe hostem zahajovacího ceremoniálu karlovarského filmového festivalu. Během galavečera převzal Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Reklama

Další články

Načítám