Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka SuperStar roku 2021 Elizabeth Kopecká (29) je velmi atraktivní žena. Nyní naplno buduje svou pěveckou kariéru, a i díky tomu se snaží vypadat stále co nejlépe. Nikdy nebyla na dlouhé ponocování a pařby až do rána. Snaží se naopak hodně odpočívat a vyhýbat se nezdravé kuchyni.

Já chci vypadat dobře, takže nekouřím, nepiju a snažím se udržovat životosprávu. Mým vzorem jsou i holky v Hollywoodu, tam se o sebe velmi starají. Nekouří, neberou drogy. Toto já vyznávám. Snažím se i hodně spát,“ svěřila se zpěvačka v našem pořadu Superchat.

Zpěvačka Elizabeth Kopecká otevřeně v Superchatu: Nikdy mě nepadlo mít něco s Jágrem

Jednou, až jí bude kolem padesátky, by ráda vypadala třeba jako Simona Krainová (51). Postavu známé modelky v jejích letech Elizabeth velmi obdivuje. „Já se s ní nedávno seznámila a vypadá skvěle. Chtěla bych jednou taky vypadat takto udržovaně. Být sexy a svěží jako ona,“ doplnila Elizabeth.

V Superchatu se Elizabeth Kopecká také rozpovídala o svém novém singlu s názvem Good Times, a řeč padla i na jejího kamaráda, legendárního hokejistu Jaromíra Jágra (52). Co prozradila na slavného sportovce? To si můžete poslechnout na videu nebo si Superchat poslechnout ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám