Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a Česká Miss 2009 Iveta Vítová (40) bývá pravidelně členkou porot v soutěžích krásy. Zatímco u teenagerek v soutěži Dívka roku ještě přimhouřila oko, při výběru krásek pro finále Miss Czech Republic byla daleko přísnější.

"Tady už jako porotci nekoukáme, jak je ta holčina roztomilá, co umí a v čem vyniká. Důležité je, aby na nás dobře působila, byla krásná, hezky se na ni koukalo, něco z ní vyzařovalo a vypadala samozřejmě dobře i v plavkách. K modelingu patří i to, že by měla být holka vysoká. Neříkám, že musí mít 183 centimetrů jako já, která už spíš vyčuhuju, ale když má 160 centimetrů, šanci nemá," krčila rameny.

Co ovšem nemusí, je zdokonalování prostřednictvím plastické chirurgie. "Myslím si, že v osmnácti to v pohodě není. Když má holka malá prsa, tak ať je má. Nikde není dané, že modelky musejí mít podprsenku velikosti C. Něco jiného je to u žen po dětech, ve věku, kdy už zafunguje gravitace. Ale v osmnácti k tomu opravdu není důvod," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám