Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli některá z českých hereček umí stárnout s grácií, je to bezpochyby Jana Švandová (76). V červenci oslaví už 77. narozeniny a nejen, že skvěle vypadá, ale je i ve výborné kondici. Na premiéře filmu Matka v trapu zastínila i mnohé mladší kolegyně.

„Měla jsem teď tři týdny volna. Byla jsem u moře a na golfu v Kostarice. Opravdu jsem si odpočinula, protože konec roku byl docela náročný. V Kostarice to bylo moc pěkné a všem ji doporučuji,“ chválila si dovolenou s manželem Pavlem Satoriem herečka.

Teď už ji opět čeká práce. „Natáčí se druhá série Sex O´Clock a na Slovensku dokončujeme seriál Věčně mladý s Janem Hřebejkem,“ vypočítala. „Věčně mladá jsem i já,“ smála se Jana.

Ta ve filmu Matka v trapu hraje maminku hlavní hrdinky v podání Petry Hřebíčkové. „Chce dávat dobré rady, které jsou někdy vyslyšeny a někdy ne,“ popisovala roli rýpavé tchyně Jaroslava Plesla. „Jarda už mi hrál dvakrát syna a dvakrát zetě, takže je mi přisouzený a už je skoro v rodině. Byla to moc hezká práce, která mě bavila,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám