Hlavní obsah
Článek

Nestává se často, aby Andrej Babiš (69) zval k sobě domů návštěvy. A už vůbec ne ty z ulice. V rámci mistrovství světa v hokeji ale udělal výjimku. Pochlubil se momentkou z obýváku, která leccos prozradila. Zajímá vás, jak bydlí bývalý premiér?

„Dnes fandím u televize,“ prozradil politik, když pouštěl do světa selfie z obývacího pokoje. Fanoušci tak měli jedinečnou příležitost prohlédnout si, jak to u Babišů doma vlastně vypadá.

Hlavní obytný prostor je laděný do světlých barev a teplejších odstínů. Obligátní šedou, která aktuálně hraje prim, tu kupodivu nenajdete. I když… Do jisté míry ji nahrazují doplňky a dekorace stříbrné barvy. Ať už jde o apartní sošku ještěra, mísu nebo ozdobné číše v rohu televizního stolku, který kombinuje kámen a dřevo.

Jasnou stopu Moniky Babišové (50), která je v interiéru stále patrná, reprezentují i líbivě poskládané svíčky na straně protější.

Milovníky elektroniky zaujme spíše soustava výkonných reproduktorů, které jsou vestavěné, a tak neruší celkový dojem z upraveného prostoru. Pro ty, kdo by si rádi pořídili podobné, máme dobrou zprávu. Nestojí miliony, dokonce ani stovky tisíc. Pořídíte je v řádu desítek tisíc korun.

Ti, kdo by čekali obří televizor, nebo dokonce projektor a plátno, museli být při pohledu na poměrně skromnou velikost obrazovky trochu zaskočení. Na druhou stranu hokej se na ní dá sledovat víc než dobře. O čemž ostatně svědčí spokojený výraz Andreje Babiše.

Další články

Načítám