Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Člověk by řekl, že pro muzikálovou herečku, zvyklou na kostýmy, paruky, masky a líčení, bude působení v soutěži Tvoje tvář má známý hlas běžnou rutinou. I pro Markétu Procházkovou to ale někdy bývá tvrdý oříšek.

„Nejnáročnější byly snad všechny mé proměny. Člověku může vyhovovat daný interpret pěvecky, ale to ještě neznamená, že ho správně zahraje,” rozpovídala se o působení v televizní soutěži Markéta po premiéře muzikálu Bonnie a Clyde, kde hrála po boku Vaška Noida Bárty hlavní roli. „Pro mě nebylo ani jedno kolo jednoduchý, ale nejhorší asi bylo, když jsem musela hrát chlapy,” dodala někdejší absolutní vítězka televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy.

Markétu ani tak netrápí protetické silikonové masky nebo kousavé paruky, ale omezuje ji zcela jiná věc. „Mám problémy s kontaktními čočkami. Jako dítě jsem měla úraz a moje oko špatně přijímá čočky. Kdykoli si je tedy nasadím, tak mi slzí oči, mám bolesti hlavy a trpím,” krčila rameny zpěvačka.

Ve třinácti letech při hře na vojáky si poškodila oko dětskou zbraní. „Oko se mi zalilo krví a víc jak čtvrt roku jsem ho měla zakryté. V tom věku jsem se asi dobře hojila,” popsala Markéta vznik svého omezení.

Související témata:
Kontaktní čočky

Reklama

Další články

Načítám