Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejznámější českých influencerek Not So Funny Any, vlastním jménem Anežka Chudlíková (29), se vdala za svého dlouholetého partnera, muzikanta Marka Lazarovského, jenž vystupuje pod jménem Amco (28).

Svatbu měli už na konci května, v den Anežčiných narozenin. Teprve nedávno se ale s radostnou novinkou svěřili svým fanouškům. Nejdříve sdíleli fotku dortu s nápisem: „ooops, právě jsme se vzali!“ a poté i svatební fotku z vyhlídky Rockefellerova centra, známé jako Top of the Rock, na Manhattanu. K té připsali jen datum 25.5.2023.

Fanoušci je následně zahrnuli gratulacemi, jednu poslala i světová topmodelka Karolína Kurková (40).

Anežka a Marek jsou spolu už třináct let. „Oba jsme velmi tvrdohlaví a cílevědomí. Většinou to ve vztahu bývá tak, že jeden je dominantnější, ale u nás jsme bossové oba,“ řekl Super.cz Amco o jejich vztahu, na kterém tak museli pracovat.

Kolem druhého roku našeho vztahu jsme si řekli, že na tomto musíme zapracovat, a to se i stalo. Po dvou letech totiž vyprchá ‚slepá‘ láska a začínáte si všímat věcí, co jste dřív neviděli. Když to ale člověk překoná, tak přichází ‚nová‘ láska, a to je daleko větší láska než ta na začátku. Naučíte se milovat, odpouštět, naslouchat a vědomě si vážit duše, kterou jste si vědomě vybrali mít vedle sebe,“ popsal zpěvák.

Any a Amco se v květnu vzali. Nevěsta oblékla cool krátké šaty, ženich ležérní černý komplet a tenisky

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám