Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teď má volněji, takže měla zrzka Denisa Nesvačilová čas vyrazit do kina. S kamarádkou se vypravila na premiéru filmu Božská Florence v hlavní roli s Meryl Streepovou o nejhorší pěvkyni všech dob.

Nejdřív jsme byli zvědaví na to, jak je na tom se zpěvem sama herečka, protože jsme ji před pár týdny potkali na narozeninovém večírku zpěváka Petra Kutheila, kde byli skoro samí muzikáloví zpěváci.

"Kdybyste vydrželi až do konce, slyšeli byste zpívat i mne, protože mě Petr dlouho přemlouval, abych mu taky zazpívala, a pak se tak stalo. Vždycky říkám, že zpívám jako herečka. Asi to není úplně špatné, ale rozhodně bych se tím neuživila. Hrála jsem sice Tornádo Lou v Limonádovém Joe, ale to už je strašně dlouho," svěřila.

Léto měla Denisa hodně pracovní. Navštívili jsme mimo jiné jeden z jejích natáčecích dnů filmu Miluji tě modře. "Zbytek léta už jsem měla víc odpočinkový, protože to bylo hodně náročné. Ještě ta štace s Básníky předtím, začala jsem točit i seriál. Zastavila jsem se až v srpnu. Teď už jsem měla spíš takové melouchy, učila jsem třeba na filmovém táboře pro děti a měla jsem nějaké dabingy. Hlavně se ale připravuju na státnice, které mám na konci září," svěřila.

V kině Lucerna jsme se potkali s Denisou už podruhé. Poprvé to bylo na premiéře Básníků, kdy měla šaty bez podprsenky. Tu si nevzala ani tentokrát. "Je léto a mám to tak, že když je horko a nepotřebuji ji, tak ji prostě nenosím. A vy mě vždycky potkáte, když ji nemám," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám