Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední rok před sedmdesátkou v úterý oslavila hollywoodská legenda Bruce Willis (69). Narozeniny prožil opět v kruhu své milované rodiny a zatímco v průběhu dne se na jeho Instagramu objevila video kompilace z jeho loňské narozeninové party a další střípky z osobního života, později už se fanoušci mohli radovat i z aktuálních záběrů…

Bruce byl i tentokrát obklopen svými nejbližšími, což bylo zřejmé i z příspěvků jeho exmanželky Demi Moore (61). Hercova nejstarší dcera Rumer se zároveň podělila na svém Instagramu o vtipné videjko, na němž se Bruce pohupuje vedle své exmanželky. Oba jsou ležérně sladěni do černé barvy, přičemž ze záběrů lze cítit příjemnou domácí atmosféru. Vtipný detail v podobě dudlíku, který má Demi připnutý ke svým laclovým džínům, jen zábavně dokresluje celou situaci.

Rumer totiž z Demi a Bruce krátce po oslavě jeho loňských narozenin učinila prarodiče, když se jí a jejímu partnerovi Derekovi narodila dcerka Louetta. A právě roztomilou momentu s vnučkou sdílela na svém Instagramu i Demi… Rumer pak přidala celou sérii snímků i z minulosti, jejímž prostřednictvím tatínkovi k narozeninám popřála.

Bruce má tak doma jasnou ženskou převahu. S Moore má tři dcery, kromě Rumer ještě Tallulah a Scout. S druhou manželkou Emmou Heming pak počal Mabel a Evelyn, jimž je 11 a devět let. Unikátní jsou ovšem především vztahy zmiňovaných dam, kdy spolu všechny skvěle vycházejí a herci, jemuž lékaři loni diagnostikovali degenerativní onemocnění mozku zvané frontotemporální demence, poskytují láskyplné a pohodové zázemí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám