Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Vašut (63) je v postavách à la proutník prostě jako doma. Každý si ho pamatujeme jako Pažouta z Románu pro ženy a v i novém snímku s názvem Za vším hledej ženu uvidíme charismatického herce jako dobyvatele žen, a divačky si navíc přijdou na velkou podívanou. Těšit se mohou i na postelovou scénu.

Jak herec přiznal, ani tentokrát točit takovou scénu nebyla procházka růžovým sadem. „Kolem Vás se neustále adjustuje kamera, světla, mikrofon se schovává pod peřinu. Do toho ještě dostáváte pokyny jako: Nesmíš se za ni tolik schovávat. Prosím tě, trošku níž. Takhle ne, zakrýváš jí ucho, nos, očičko. Pak slyšíte už jen třeba: víc vášně, míň vášně. Proboha nemlaskejte. Ale to se přitom tak stává, ano, ale nezní to dobře. Nevypadá to dobře a tak dále. Takže skončíte scénu a jste rádi, že už je po všem.“

Mimo to Marek stále vypadá jako velký drsňák. Když ho ale potkáte, bát se prý nemusíte.

„Víte, to je takové trochu klišé, zkrátka vypadám, jak vypadám. Jsem vysoký plešatý chlap, asi na první pohled nepůsobím jako miloučký dědoušek, ale lidé si o fotku říkají běžně a já se snažím vyhovět,“ dodal se smíchem.

Herec patří stále k těm nejobsazovanějším v Česku. Jak sám ale prozradil, být v dnešní době mladý, na tuto profesi by se nedal. „Já jsem se profesionálním hercem stal v první polovině osmdesátých let především proto, že v té době to znamenalo území relativní svobody. Dnes bych asi „na herce“ nešel," překvapil nás.

Naštěstí se v minulosti rozhodl, jak se rozhodl, a Marka uvidíme v nové komedii jako Alberta, ředitele jedné stavební firmy, který najednou pozná jistou ženu a rozjede se velký kolotoč. Těšit se můžete také na Zlatu Adamovskou (65) nebo Hanu Vagnerovou (41).

Reklama

Další články

Načítám