Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rihanna (36) se nikdy netajila svou náklonností k drsným týpkům, jelikož na veřejnosti musí být tou dominantní vždy ona. V osobním životě však preferuje submisivní roli. Tu si jistě užila dosytosti v době, kdy chodila s o rok mladším rapperem Chrisem Brownem. Celý románek skončil po roce, když zpěvák Rihannu při drsné hádce napadl. Ta se rozhodla vše nahlásit na policii a fotografie jejího obličeje plného škrábanců a podlitin obletěla celý svět. Zdá se, že barbadoská diva již zapomněla…

Už nějaký čas se o možném návratu této dvojice, která se i přes brutální incident nikdy nepřestala vídat, spekuluje. Nejen, že spolu zpěváci spolupracují, ale rovněž se vídají. Rihanna dokonce před necelými dvěma měsíci v talk show Oprah Winfrey přiznala, že Chrise stále miluje a rozplakala se. To samé nedávno udělal i Brown, avšak uvedl, že miluje jak Rihannu, tak svou partnerku modelku Karrueche Tran. Tu zpěvák podvedl, byl totiž načapán, jak venku líbá právě Rihannu.

„Rihanna v těchto dnech hodně dře na svém novém albu, ale každý den spolu aspoň mluví. Jakmile to dokončí, půjdou s tím ven. Ona se teď ale soustředí na album,“ uvedl zdroj blízký zpěvačce pro magazín US Today.

Amerického zpěváka a svého ex prý Rihanna vyhledává v každé volné chvíli: „Je sice zaneprázdněná, ale po nocích bývá s Chrisem. Asi je to nejlepší pro všechny, i pro Karrueche. Jedinou věc, co Chris chce, je být zase s Rihannou,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám