Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je až s podivem, že se ještě nepřestěhovala do teplých krajin. Michaela Štoudková (38) žije s kufrem v ruce. Bývalá miss a blogerka je totiž v zahraničí více než doma a takřka každý druhý měsíc si užívá příliv moře a slunění na pláži.

Kráska, která získala titul II. vicemiss v roce 2005 vydržela celý měsíc sedět doma. Po krásném počasí se jí ale opět zastesklo a po dovolené ve Vietnamu, kam se podívala v prosinci, si užívá opět v exotice. Cílem její cesty se nyní stalo Thajsko, kam vyrazila i se svým přítelem.

„Thajsko a naše první zastávka na wakesurf kempíku. Dlouho jsme o tom spekulovali, hledali a rozhodovali se, kam jet. I když to nebylo jednoduché, řídili jsme se instinktem,“ svěřila se Michaela, která s partnerem tráví dny surfováním. Po náročném sportu si ale ráda dopřeje odpočinek na pláži v plavkách, ve kterých i několik let po soutěži krásy vypadá stále skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám