Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Barboru Kepkovou znají diváci ze seriálů Zrádci nebo Místo zločinu Ostrava. Momentálně má za sebou premiéru Dona Quijota v pražském Divadle Radka Brzobohatého. Sympatická brunetka je už rok a půl maminkou. Na její postavě byste to rozhodně nepoznali.

Zkoušení nové hry nebylo pro Báru lehké. Mimčo musela brát často do divadla s sebou, protože nemá hlídání. Dalšího potomka tak zatím rozhodně neplánuje.

„Je to náročné. Mám podporu od rodiny i kamarádů, hlídá, kdo může, a naštěstí divadlo je takové, že, když je fakt nejhůř, můžu vzít dítě s sebou, a tady vždycky někdo je, kdo se o malou postará. Dá se to, ale člověk se nalítá,“ svěřila se Barbora po odehrané slavnostní premiéře.

V rozhovoru také přiznala, kde bere tolik energie a jak se jí daří po porodu hubnout, kromě pohybu. Zásadní je pro ni, jak sama říká, duševní hygiena. Jinak by se prý ze všeho zbláznila. „Můj ventil je se zavřít sama, bez nikoho, nejlépe u sebe na balkoně, a když ještě svítí sluníčko, tak zavřu oči a nechám myšlenky plynout,“ doplnila herečka, která si tak nemůže vynachválit, že jaro v posledních dnech udeřilo v plné síle.

Reklama

Další články

Načítám