Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou svoji už od července, Martina Helis (27), divákům známá ještě pod dívčím příjmením Fialková, si přesto zatím schovávala manžela Jakuba sama pro sebe. Teď se s ním ale poprvé objevila na veřejnosti na párty v centru Prahy.

Sexy kráska, která se proslavila účastí v televizní soutěži Robinsonův ostrov, po boku svého sympatického partnera jen zářila. Dokonce se rozpovídala o tom, jak se z divoké dračice mění ve spokojenou domácí paničku.

Když se zamilovaní manželé v klubu objevili, mohlo ženské osazenstvo Martině jen tiše závidět. Svatební hostina sice proběhla už v létě 13. července, přesto jsme vysokého šarmantního sympaťáka všichni znali jenom z fotek. A společný život jde oběma očividně k duhu!

Nepřehlédnutelná soutěžící z oblíbené reality show vyměnila záři reflektorů za klid domácího krbu ihned po svém návratu z divočiny. A jak sama naznačila, s manželem rozhodně přemýšlejí o budoucnosti.

„Nedávno jsem se vdala, a co se týče dětí, tak ty bychom určitě chtěli. Rozhodně ale nic neplánujeme, a až to přijde, tak to přijde,“ svěřila se mladá paní, která mimo jiné pracovala i v tetovacím salónu. Dny, kdy pobíhala po pustém ostrově a snažila se nacházet všemožné způsoby, jak se přizpůsobit a vyhrát, jsou evidentně pryč. Martina byla horkou favoritkou na vítězství, nakonec však pohořela.

Je něco, co by zpětně změnila? „Už je to dávno. Od té doby jsem vyrostla a vyspěla,“ vysvětluje svůj přerod v oddanou manželku, pečující hospodyňku, a v budoucnu možná i matku. „Určitě bych změnila styl hry a vyhrála bych. Méně bych fňukala a více se snažila v soutěžích,“ uznala sebekriticky. Soutěž loni vyhrál Martin Složil, který randí s herečkou Jenovéfou Bokovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám