Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umí si ze všeho udělat legraci, a to i když jde o velmi nepříjemné záležitosti. Takhle funguje Anička Slováčková (28), a určitě tak dodává energii nejen všem svým fanouškům, ale také spoustě lidí bojujících s vážnými nemocemi.

Zpěvačka na pódiu válí a nikdo by na ní nepoznal, že v současné době musí znovu čelit rakovině. Bohužel si už potřetí ve svém životě musela nechat oholit hlavu, s čímž se nedávno svěřila na sociální síti. „No, do třetice všeho dobrého, hm?! Nemůžu říct, že už bych si na to dokázala zvyknout. Joo, jsou to jen vlasy a ono to zase doroste apod. Já vím, ale i tak to člověka dost slušně vysírá a na nějakém vnímání sebe samotného taky nepřidá. Ale jo. Jsou to jen vlasy a zase narostou. Dříve či později. Stay strong,“ napsala k videu, na kterém je vidět před a po oholení hlavy.

A teď svým fanouškům nabídla fotky z průběhu procesu holení. Aničku si vzal „do parády“ její přítel, a jak je vidět, byl velmi kreativní. „Já jenom, že v poslední době na mě vyskakují furt šílenosti ze světa a přehršle smutných zpráv. Tak vám sem hodím dvě fotečky pro lepší náladu. Už nikdy nenechám svýho kluka, aby mi holil hlavu,“ napsala s hashtagem smích léčí ke dvěma snímkům, na kterých jí její partner vytvořil skutečně parádní účes.

A vzhledem k tomu, že si ke snímkům přidala píseň od Ivana Mládka, je pravděpodobné, kde bral inspiraci.

Anička fotkami pobavila a určitě i posílila spoustu lidí, kteří jí napsali krásné komentáře. „Aničko, váš kluk má smysl pro humor i v blbejch chvílích. Toho si nechte, ten se hodí v životě,“ poradila jí například jedna fanynka. „Tak tohle je fakt děs, holá hlava super, sluší, ježek ještě víc, ale takhle napůl je to fakt hardcore!“ pobavila se Mahulena Bočanová.

Jiní jí píší, že zavádí nové trendy. Tak uvidíme, jestli si dámy nebo pánové nevezmou příklad a nenechají se také vymódit „na Aničku“.

Další články

Načítám