Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zbrusu nová sestava dívčí skupiny AquaBabes už natáčela nový hit. Talentované dívky by rády navázaly na své předchůdkyně, které se prezentovaly hitovkami Neříkej mi baby a Čistá jako láska.

Holky sice mají laťku nastavenou hodně vysoko, ale hudební výzvy se opravdu nebojí. Pod dohledem hlasového poradce Charlieho Blažka a dalších profesionálů z hudebního průmyslu se dívky ve studiu postavily před mikrofon.

Pro většinu z nich se jednalo o první větší zkušenost s nahráváním ve studiu, nervozita na nich ale rozhodně znát nebyla. Naopak se k výzvě postavily čelem jako skutečné profesionálky.

Šestice AquaBabes, kterou tvoří Eliška, Sára, Melinda, Sabina, Marie a Nikola, je skutečně všestranně hudebně nadaná. Hodně zábavy si spolu užily v pauzách během natáčení, kdy se z vlastní iniciativy chopily hudebních nástrojů, patřících známé české akustické kapele Jelen, a na místě předvedly krátké improvizované vystoupení, které můžete vidět v naší videoukázce.

Na výsledek z nahrávání nové písničky si ale budeme muset ještě počkat. Píseň poprvé zazní v připravovaném videoklipu, ve kterém se děvčata oficiálně představí světu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám