Hlavní obsah
Článek

Prohru Hillary Clinton v prezidentských volbách může nepříjemně odnést i její velká obdivovatelka Lena Dunham. Plnoštíhlá herečka a feministka se v předvolební kampani tak rozparádila, že nyní nejspíš lituje svých slov.

V době, kdy americký šoubyznys Donalda Trumpa vnímal jen jako egoistu, který při celkovém sčítání hlasů nemá šanci uspět, se Lena vyjádřila v tom smyslu, že pokud se republikánský kandidát stane prezidentem, bude emigrovat z USA do Kanady. Její noční můra se teď naplnila a hvězdě seriálu Girls zbyly jen oči pro pláč.

Lena až do poslední chvíle věřila v úspěch Hillary a jako svůj poslední příspěvek na sociální síti napsala: „Všechny vás miluju! Dnes tvoříme dějiny!“ Po triumfu Donalda Trumpa, jemuž se vysmívala svým halloweenským kostýmem, se však podezřele odmlčela.

Zatímco odpůrkyně nového prezidenta volby nekomentuje, její profil se zaplnil nenávistnými komentáři. Příznivci Trumpa ji vyzývají, aby splnila své výhrůžky a opustila Spojené státy. „Sbohem, ču*ko! Užij si Kanadu!“, „Už máš zarezervovanou letenku?“, „Dodrž svůj slib a táhni do Kanady!“, „Ty jsi ještě tady?!“, „Clintonka by měla sedět v base a ty s ní!“ zní na adresu Leny na jejím Instagramu, kde to schytala snad víc než samotná Hillary.

Donald Trump nejspíš osobně dohlédne na to, aby Lena Dunham dostála svému závazku. V minulosti o ní prohlásil, že je to béčková a absolutně nepřitažlivá herečka, jejíž odchod by byl obrovským štěstím pro celou zemi.

Měla by Lena Dunham opustit USA?
Ano, nikomu chybět nebude
90,2 %
Ne, musí zůstat a prosazovat své názory
9,8 %
Celkem hlasovalo 6988 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám