Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V listopadu minulého roku Berenika Kohoutová (33) zažila velký šok. Někdo jí z auta ukradl luxusní kabelku za více než 70 tisíc korun. Stalo se to během jejich pochůzek a nákupu potravin v supermarketu.

S představou, že by se jí kabelka mohla vrátit, se už rozloučila. „Ne, samozřejmě že se nenašla. Ta už je někde v Polsku. Nevím, kde je,“ řekla Berenika Super.cz.

My si s herečkou povídali v pražském Divadle U Hasičů, kam si Bereniku jako hosta pozvala komička Adéla Elbel do své show S Adélou. Herečka dodnes neví, kde a jak přesně ke krádeži jejího luxusního kousku došlo.

„Nevím, hrozně by mě to zajímalo, mega by mě to zajímalo. Měl mě někdo určitě vytipovanou. Měla jsem tu kabelku v kufru, v zataženým kufru auta. Nebylo to tak, že bych si ji položila na sedadlo spolujezdce a šla do školy se slovy, vemte si tu kabelku. Takže mě měl někdo vytipovanou,“ přemýšlela herečka.

Berenika tehdy dokonce vyhlásila odměnu za to, když jí někdo pomůže kabelku nalézt. „Potom se mi ozval takový divý pán, že něco ví, ale evidentně to buď vůbec nevěděl, nebo chtěl být zajímavej, nebo něco věděl a pak už nechtěl říct, co ví. Bylo to divné.“

Herečka tak nyní šetří na další podobný luxusní kousek. „Tak já to tak mám, že bolístky se musí hned zaplácnout, takže si myslím, že jo, ale ještě jsem to neudělala, ale určitě si nějakou hezkou vyhlídnu,“ dodala v rozhovoru Berenika Kohoutová.

Reklama

Další články

Načítám