Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbeného moderátora a herce Aleše Hámu (50) můžete aktuálně vidět na letní scéně Divadla Kalich pod Žižkovskou věží. V představení Za dveřmi kanceláří se ukáže jako boss, ale i jako podpantoflák dominantní manželky. Jak on sám sebe vnímá jako manžela? Dokáže si dupnout, nebo nechává rozhodovat svou ženu?

Já si myslím, že jsem takový vztahový dar, protože já dokážu obě role a nemám ani s jednou problém,“ smál se Aleš během rozhovoru pro Super.cz.

Letošní léto pro něj není tak pracovně náročné jako to loňské. S rodinou bude trávit dovolenou ve Slovinsku a s manželkou Gábinou opět vyrazí do jejich oblíbeného Skotska.

„Je to taková malá expedice. Čekají nás nejsevernější skotské ostrovy. Přibrzdíme na Orknejích, protože tam to milujeme. Tam ty archeologické lokality jsou tak unikátní a taky je tam jedna z nejlepších palíren ve Skotsku,“ dodal Aleš Háma, který je vášnivý cestoval. Kromě jiného navštívil například Kanadu, Aljašku nebo Chile.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám