Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu s manželem patřila mezi významné hosty karlovarského filmového festivalu, ale její největší láskou je samozřejmě hudba. Zpěvačka Lenka Graf tedy stihla během prázdnin, kdy do Česka přiletěla s rodinou z Floridy, kde žije, i několik hudebních akcí.

Jednou z nich byl festival Klášterecké hudební prameny, kde vystoupila na pozvání houslisty Jaroslava Svěceného (63). Na nádvoří zámku v Klášterci nad Ohří potěšila návštěvníky nejen svým zpěvem, ale i dechberoucím dekoltem v zelené róbě. I houslista mě problém podívat se jí do očí, i když mezi nimi panuje prý jen ryze přátelský vztah.

„S Jarouškem jsme se poznali před lety. Při pořádání kostelních adventních koncertů ve spojení s mým Nadačním fondem Energie pomáhá byl jedním z hostů, kteří byli v mém rodném Ústí nad Labem vždy vítáni. Spolupráce s Jaroslavem je pokaždé skvělá, atmosféra pohodová a vždy se těšíme na další naše setkání. Nesměl chybět ani na křtu mého prvního alba Láska věčná,“ vysvětlila vznik přátelství Lenka Graf.

Hudebníci společně před dvěma lety dokonce nahráli vánoční píseň Ave Maria, ke které vznikl i videoklip.

„Lenka je skvělá zpěvačka a obrovský profesionál, se kterým je radost spolupracovat. Nepopírám, že je také nádherná žena, ale pro mě je hlavně zpěvačkou a přítelkyní, se kterou si nejen rád zahraji, ale jsme za ta léta rodinní přátelé,“ doplnil Svěcený s tím, že Lenka na jeho festivalu nezpívala poprvé a snad ani naposledy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám