Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že u Demi Moore (49) se na lepší časy zatím neblýská. Poté, co nakonec vzdala pokusy o záchranu manželství, dala na rady svých nejbližších a konečně se rozhodla rozvést s nevěrným Ashtonem Kutcherem (33), se jí nejspíš vůbec neulevilo. Během úterní noci musela být převezena do nemocnice kvůli celkovému vyčerpání.

Americká herečka v posledních týdnech chodí jako tělo bez duše a její oblečení na ní visí jako na ramínku. V noci na středu pro ni před jedenáctou hodinou přijela sanitka. Její mluvčí uvedl, že se Moore snaží vyhledat odbornou pomoc po nastalých ranách osudu, které jí život v posledních měsících přichystal.

Podle serveru TMZ se však proslýchá, že důvodem hospitalizace bylo léčení kvůli drogám. Tuto domněnku však nikdo z jejího okolí jmenovitě potvrdit nechtěl. Trojnásobná maminka Demi měla být před převozem do nemocnice s přítelkyní, když se náhle začala třást, jako kdyby dostala záchvat.

Herečce jistě ke zlepšení zdravotního stavu nepomohlo ani to, že přichází o lukrativní kšefty. Ještě minulý rok se o ni značky přetahovaly, ale dnes je vše jinak. Demi prý totiž až příliš zhubla a v obličeji po prodělaných stresech zestárla.

Reklama

Další články

Načítám