Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá reportérka a moderátorka Lauren Sánchez (54), která je v současné době zasnoubená s miliardářem Jeffem Bezosem (60), se po jeho boku objevila v nadýchané róbě od módní značky Lever Couture. Lauren pod lehce průsvitnými šaty předvedla své řádně vypracované paže i nohy.

Známý podnikatel Jeff Bezos spolu se svou snoubenkou Lauren Sánchez nechyběli na hvězdami nabitém oscarovém večírku Vanity Fair 2024. Magnát Amazonu vypadal ve smokingu s motýlkem švihácky. Jeho družka pózovala fotografům v nařasených červených šatech s hlubokým výstřihem a staženým vosím pasem.

Obnažený dekolt, volány na rukávech i po celé sukni a vlečce doplnila Lauren velkým diamantovým náhrdelníkem spolu s nahými lodičkami značky Christian Louboutin. Vzdušný střih a částečná průhlednost červené róby daly vyniknout vypracovaným (a zřejmě i upraveným) částem jejího těla.

Lauren Sánchez, která byla v mládí odmítnuta na pozici letušky, protože nesplňovala nesmyslná váhová kritéria letecké společnosti, se už sice o práci strachovat nemusí, tělo si však řádně udržuje. Poznámky o její nestárnoucí kráse ale poslední dobou vyměnily dotazy na to, zda podstoupila nějaké plastické operace, aby udržela své stárnutí na uzdě.

Dle odborníků to minimálně vypadá na využívání faceliftingu, botoxu a výplní, stejně tak se nedá nevšimnout jejího zvětšeného a zpevněného poprsí, které Lauren hrdě vypínala třeba i během nedávného focení pro časopis Vogue. O tom, kolik už její udržování Jeffa stálo, oba snoubenci taktně mlčí a raději mluví o svých filantropických snahách.

Zakladatel společnosti Amazon a jeho partnerka se dali dohromady ještě v době, kdy byli oba v jiných manželstvích. Zasnoubili se v květnu 2023 při svých plavbách na luxusní superjachtě. Lauren si hodlá na svatbu pořídit šaty značky Dior, Dolce & Gabbana nebo Valentino, což rozhodně nebude problém. Bezos, který se po třech letech vrátil na vrchol žebříčku nejbohatších lidí světa, má totiž nyní na svém kontě jmění v hodnotě téměř 200 miliard dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám