Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá playmate Crystal Harris (25) před čtyřmi měsíci zlomila srdce zakladateli pánského časopisu Playboy Hughu Hefnerovi (85), když mu utekla téměř od oltáře. Pouhých pět dní před pompézní svatbou za několik miliónů, kam bylo pozváno na 300 hostů, se od něj po bouřlivé hádce odstěhovala a ze svatby sešlo. Harris se nakonec snažila zpeněžit alespoň diamantový zásnubní prsten, za nějž dal Hefner téměř před rokem v přepočtu přes 1,6 miliónu korun. Prsten se jí však dlouho nedařilo prodat a nakonec za něj dostane jen necelou polovinu jeho ceny.

Crystal Harris se nejspíš domnívala, že o luxusní zásnubní prsten, který navíc figuroval v médii tolik propírané kauze spojené s ní a Hughem Hefnerem, bude mnohem větší zájem. Když se ale diamantový skvost dlouho neprodal ani za jeho kupní cenu, rozhodla se jej Harris vydražit v aukci. Jaké muselo být její překvapení, když za prsten utržila pouhých 38 tisíc dolarů (684 tisíc korun). To byla totiž částka, která jí po odečtení všech daní a poplatků spojených s dražbou z konečné částky zbyla.

Aukce proběhla ve středu v aukční síni Christie’s v New Yorku. Podle známého Crystal Harris se na prstenu blonďatá playmate nesnažila  vydělat, nýbrž už se na něj dál nemohla dívat. A to proto, že jí připomínal ošklivé vzpomínky.

Reklama

Další články

Načítám