Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého času nebylo slavnějšího páru než Angelina Jolie (48)Brad Pitt (60). Přesto se jim podařilo vychovávat děti relativně normálně, a dokonce i bez mediálního humbuku. Ten ostatně nevyhledává ani jedno z jejich potomků dodnes. O to unikátnější je skupinová fotografie pořízená ve středu před divadlem na Broadwayi, kde je se slavnou maminkou mimo jiné zachycena i patnáctiletá Vivienne.

Ač se zatím zdálo, že se žádné z dětí bývalých hereckých manželů ve šlépějích rodičů nevydá, možná jen jejich práce nebude tak vidět, jako kdyby se pohybovaly před kamerou. Vivienne se totiž s maminkou podílí na produkci nové divadelní adaptace hry The Outsiders podle stejnojmenné knižní a filmové předlohy.

Unikátní skupinový snímek vznikl tento týden během předpremiéry této adaptace v divadle Bernarda B. Jacobse v New Yorku. Přidal se k nim mimo jiné i herec Matt Dillon, který ztvárnil roli Dallase Winstona ve filmové verzi z roku 1983, scenárista Adam Rapp či režisérka Danya Tamor. Nechybí ani další hvězdy představení Joshua Boone, Brody Grant nebo Sky Lakota-Lynch.

Naposledy Angelinu doprovázely její děti na premiérách sci-fi snímku Eternals v roce 2021, kdy se po jejím boku na červeném koberci objevily kromě Vivienne i její dvojče Knox a jejich starší sestra Shiloh, která se na maminku hodně podobá. Nechyběli ani Maddox a Zahara, které herečka adoptovala z Kambodže a Etiopie.

Související témata:
Vivienne Jolie-Pitt

Reklama

Další články

Načítám