Hlavní obsah
Článek

Artur Štaidl (27) na rozdíl od manžela Ivety Bartošové (†48) svůj zármutek ze smrti maminky neprožívá na prvních stránkách novin a v přímých přenosech televizních stanic. Smutní v soukromí a i jeho otec Ladislav dělá vše proto, aby ho uchránil zájmu veřejnosti.

Nyní pronikly na veřejnost zprávy o tom, kde se dozvěděl, že jeho maminka svůj už několikátý pokus o sebevraždu bohužel dokonala.

„Artura zasáhla zpráva o smrti jeho matky ve škole, kde mají žáci naštěstí vypnuté mobily. Dozvěděl se to přímo v ředitelně a do školy pro něho přijel nevlastní bratr Jirka,“ svěřil prý Blesku přítel Štaidlovy rodiny.

Ta už dala jasně najevo, že odmítá veřejný pohřeb. Josefu Rychtářovi je to ale jedno, nedbá ani pocitů nejbližšího příbuzného Artura a z posledního rozloučení se chystá udělat cirkus. Třeba mu do sbírky chybí fotografie, jak pláče nad rakví, bez níž by jeho život ztratil smysl.

„Pan Rychtář rozhodl o uspořádání dožínek pro bulvární média, v nichž chce hrát hlavní roli on. Takové rozloučení s milovanou osobou by však bylo pro její nejbližší natolik traumatizující a nedůstojné, že se ho nezúčastní. Podaří-li se zabránit panu Rychtářovi v jeho odhodlání nevydat rodině ostatky zemřelé, budou bez účasti médií uloženy do rodinného hrobu v kruhu nejbližších příbuzných,“ napsali ve společném prohlášení Artur Štaidl, matka Ivety Svatava, bratr Lumír a sestra Ivana.

Reklama

Další články

Načítám