Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Kamilou Kordulíkovou už MMA bojovník Jiří Procházka netvoří pár, dle slov sympatické brunetky ale zůstali přáteli. Při včerejším důležitém zápase s Brazilcem Alexem Pereirou mu tak fandila a z rychlého ukončení zápasu je rozčarovaná.

Že bude Pereira pro Procházku tvrdý oříšek, se ukázalo hned v úvodu, následné minuty to potvrdily. Pereira byl klidný a útočil rozvážně a přesně. Ve druhé pětiminutovce se do českého zápasníka pustil tak drsně, že sudí zápas ukončil. Podle Procházky i mnoha českých fanoušků moc brzy.

„Taková chyba na titulovém zápase UFC? Jako vážně? Ukončení jak na lize amatérů… Rozhodčí nechť odevzdá rodný list,“ vyjádřila se Kamila.

Nebyla jediná, rozhodnutí sudího Marca Goddarda budí ve světě MMA kontroverze. „Tohle nemělo být ukončené. Tohle Goddard pos*al,“ shodují se i další fanoušci.

Ještě před zápasem poslala Kamila svému ex dojemný vzkaz. „Věřím tomu, co se nazývá láska… bezpodmínečná, nekonečná… V životě máme jen jednu skutečnou. Během těch let jsme si prošli dobrým i zlým a děkuji ti, že jsem mohla být součástí této ‚cesty skutečné legendy‘. Děkuji za všechno a pamatuj, do konce života tu budu pro tebe,“ napsala Procházkovi.

„Je tady den D, podej nejlepší výkon v životě. Věřím v tebe a tvé vítězství každou buňkou svého těla, příteli. Šampion všech šampionů, nejlepší v lidské historii, nemůžu na tebe být víc hrdá,“ vzkázala Jiřímu ještě před zápasem.

Související témata:
Kamila Kordulíková

Reklama

Další články

Načítám