Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá americká herečka oznámila, že čeká další dítě! Zanedlouho se tak stane už čtyřnásobnou maminkou. S radosným očekáváním se pochlubila fanouškům na sociálních sítích tento týden. Pokud holčičku na snímku z dětství nepoznáváte, věřte, že proslula už ve svých čtrnácti letech v seriálu Lizzie McGuire a později hrála například v Italských prázdninách, Moderní Popelce, Kadetce Kelly či Krásce mezi muži.

Možná už tušíte, že zasloužilou maminkou, která doma vychovává již tři děti ve věku od dvou do jedenácti let, je Hilary Duff (36).

K nejstaršímu synovi Lucovi, jehož má z předchozího manželství s kanadským hokejistou Mikem Comriem, pětileté Banks Violet a dvouletému Mae Jamesovi tak co nevidět přibude ještě malý bráška nebo sestřička. Otcem dítěte bude stejně jako v předchozích dvou případech americký zpěvák Matthew Koma, hereččin druhý manžel.

Zda se herečka i tentokrát uchýlí k domácímu porodu do vody či zvolí bezpečí porodnice, zatím není jasné. Naopak není pochyb o tom, že z ní bude skutečně maminka na více než plný úvazek.

Reklama

Další články

Načítám