Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již pár měsíců se spekuluje o románku Leonarda Dicapria (49) s britskou modelkou s indickými kořeny Neelam Gill. Vše je ale zdá se úplně jinak... Momentálně si držitel Oscara za Revenanta Zmrtvýchvstání užívá s partičkou přátel plavbu luxusní jachtou okolo Sardinie. Na palubě je jak o dvě dekády mladší Neelam, tak i další krásky. A jednu z nich Leo dokonce držel za ruku.

Ten Leo si to umí zařídit, mohlo by mnohé napadnout, ale kráska, s níž byl herec spatřen při mnoha příležitostech, konečně kápla božskou. Až dosud mlčící Gill se totiž v pátek rozhodla ke všem spekulacím ohledně jejich vztahu vyjádřit na svém Instagramu.

„Jen abych objasnila nějaké drby... Nejsem nová známost Leonarda DiCapria. Ve skutečnosti jsem v oddaném vztahu s jeho dobrým přítelem, a to už mnoho měsíců. Jediný důvod, proč jsme byli zachyceni na stejných místech, je ten, že jsem tam byla se svým partnerem. Doufám, že to objasní všechny ty nepravdivě příběhy,“ napsala Gill.

Soukromý život Leonarda DiCapria se po loňském rozchodu s Camilou Morrone zdá být vskutku pestrý. Nejen, že připomíná jeden velký mejdan za účasti houfů mladých slečen jako v jeho filmech Velký Gatsby či Vlk z Wall Street, ale jen co se začne psát o nějakém jeho románku, hned jej zastíní další potenciální nový objev. Herec ze zásady své soukromí nekomentuje, ale jak se zdá, pověst 'donchuána' mu až tak moc nevadí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám