Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) ani po padesátce nevzdala svou zálibu v odhalených fotkách. Naposledy se na svém gauči předvedla tak, jak ji příroda stvořila, lidem ale takový snímek příliš sexy nepřišel. Naopak, někteří prosí, aby už se modelka konečně oblékla.

Heidi Klum toho ve svém životě jako modelka dokázala opravdu hodně, a i když už oslavila padesátku, její tělo je stále výstavní. Což blondýnka dobře ví a ráda jej vystavuje při každé možné příležitosti. Obléká sexy outfity, s dcerou Leni promuje značku spodního prádla, což se mimochodem také v očích veřejnosti nesetkalo zrovna s úspěchem, a čas od času se nechá vyfotit úplně nahá. Teď s fanoušky sdílela snímek na růžovém gauči, na kterém leží zcela „na Evu“ a ňadra si zakrývá rukama. Zatímco na svém profilu už má modelka komentáře dávno zablokované, pod články, které se o ní píší, si zrovna chválu přečíst nemůže. Naopak, lidem už její časté odhalování začalo spíš vadit.

Heidi zapózovala nahá.

„Nikdo nemiluje Heidi tolik jako Heidi,“ zní například jeden z mírnějších komentářů v magazínu Daily Mail. „Sakra, musí ti být hodně přes padesát. Překvap nás a jednou se obleč,“ vyzývá ji jiný. „Proč si tahle žena myslí, že je úchvatná? Nikdo jiný si to nemyslí,“ píše třetí. „Naprosto zbytečné. V lepším případě je to exhibicionismus, v horším je to ubohé,“ komentuje další. Mezi desítkami komentářů se snad nenajde jediný, který by modelku chválil. Jí ale nejspíš jde hlavně o to, aby svými snímky přitáhla pozornost, což se jí zatím vždy podařilo.

Reklama

Další články

Načítám