Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a manželka zpěváka Johna Legenda Chrissy Teigen (38) si své poslední veřejné vystoupení asi za rámeček nedá. Nejen že dostala pořádnou sprchu za své šaty, ale ještě se řeší další pořádný trapas, který se týká Met Gala.

Největší událost letošního roku Met Gala proběhla toto pondělí a mezi slavné osobnosti se počítají ti, kteří dostali pozvánku. Chrissy Teigen se ovšem před akcí objevila na Instagramu s nákrčníkem a řekla, že se nemůže zúčastnit kvůli tomu, že utrpěla zranění při pokusu o stoj na hlavě. Jen o den později se ale objevila na předávání cen ACE Awards 2024 v New Yorku bez jakékoliv známky zranění.

Na sobě navíc měla květované šaty, které by se bývaly přesně hodily k tématu letošního Met Gala, které znělo Šípková Růženka: Probuzení módy s podtitulem Zahrada času. Není divu, že lidé začali hromadně spekulovat o tom, že důvodem absence modelky možná nebylo avizované zranění. „Nezúčastnila jsi se Met Gala, protože jsi nebyla pozvána, zlato,“ napsal pod článkem jeden ze čtenářů Daily Mailu a další podobné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

Lidé ale příliš neocenili ani samotné šaty, které si Chrissy oblékla. Róba ze síťoviny s našitými květinami byla zcela průsvitná a ozdoby jen tak tak zahalily alespoň to nejdůležitější. Své intimní partie si pak Chrissy raději zakrývala kabelkou. Důvodem ale zřejmě nakonec nebylo to, že by šaty odhalily její ženské partie, nýbrž spíš nechtěla ukázat tělové kalhotky, které pod šaty zřetelně prosvítaly.

„Šaty jsou hrozné. Nevkusné, beztvaré, navržené tak, aby udělaly jen jednu věc: ukázaly nám příliš mnoho z Teigen,“ míní jeden čtenář. „Ošklivá osoba, která nebyla pozvána na Met Gala, touží po pozornosti,“ nebo „Potřebuje podprsenku,“ či prostě „Ubohost,“ to jsou další z mnoha komentářů, které Chrissy určitě nepotěší. Možná by si tak příště měla více rozmyslet, jestli si nepořídit šaty s alespoň trochu větším množstvím látky.

Další články

Načítám