Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při castingu na nový seriál Adikts, který uvádí nejprve iVysílání a poté i 1. program České televize, hledal režisér Adam Sedlák mladé, neotřelé tváře. Ústřední trojici dívek experimentujících v rámci studia s drogami tak ztvárňují talentované herečky: zrzka Martina Jindrová, brunetka Luciana Tomášová a blondýnka Kristýna Jedličková.

Neznámější z nich je Martina, kterou mohou televizní diváci znát hlavně ze seriálu Odznak Vysočina. Kristýna má za sebou pár menších roliček a pro Lucianu šlo před kamerou o debut. „Ve výsledku se mi to hrálo hezky, ale dlouho jsem hledala cestu, jak tu drogu vůbec ztvárňovat, protože nehrajeme lidi, kteří jsou na drogách dlouhodobě, ale dají si jen jednou, ale ten účinek jim zůstane. Snažila jsem se zachovat prvky té pervitinové vykroucenosti,“ vyprávěla o roli.

Kristýna ve své úloze vyfasovala MDMA, drogu lásky. „Takže to bylo o trochu přívětivější,“ míní půvabná mladá dáma, shodou okolností sestra Marie Jedličkové, která se probojovala do finále Miss Czech Republic. Kristýna má v seriálu také nejodvážnější scény. Luciana si v roli vezme aderal, lék, který je předepisován ke zvýšení soustředěnosti při diagnóze ADHD. „Moje účinky jsou velmi specifické, to ostatně uvidíte,“ svěřila se.

Seriál je určen pro generaci Z, do níž všechny dívky opravdu spadají. V našem videu nám prozradily, jak svoji generaci vnímají, a také to, jaké mají nejbližší pracovní plány a kde se na ně můžeme těšit.

Související témata:
Kristýna Jedličková
Luciana Tomášová

Reklama

Další články

Načítám