Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak trochu jiné policejní komando, dalo by se říci... Několik neohrožených Kaliforňanek se rozhodlo, že si vytvoří vlastní tým, který bude chránit město Orange County v Jižní Kalifornii před zločinem. Dámy se ale rozhodně nechtěly spokojit s obyčejnými nudnými uniformami, a tak raději pracují v něžné růžové...

Odvážné Američanky si říkají Lipstick Bail Bonds of Orange County a jak samy říkají, dovedou skolit hledané pachatele jen za pomoci pepřového spreje, který mají ve stylovém obalu - růžové umělohmotné pistolce.

Další jejich zbraní, kromě těch ženských, je pak elektrický paralyzér nebo-li taser. I jejich „policejní stanice“ je značně netradiční, všude převládá růžová barva a chybět nemohou ani růžové rtěnky ve skleněné dóze na stole. Růžový je i jejich terénní vůz nebo pouta. Není divu, že se jim občas opravdu nějakého hledaného pachatele podaří lapit. Zločinci se totiž z nastalého šoku z růžového komanda nezmohou na jakýkoli odpor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám