Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bianca Brigitte Van Damme je jedním ze tří dětí legendárního belgického herce Jeana-Clauda Van Damma (55), díky němuž se stalo v 90. letech karate nejpopulárnějším bojovým sportem vůbec. Ovládat nejrůznější kopy a chvaty ovšem nechtěly jen tisíce kluků po celém světě, ale i jeho dnes už pětadvacetiletá dcera Bianca, která je dokonalou směsicí ženskosti, síly, mrštnosti i svalů.

Překrásná Bianca ovšem ani nebyla předurčena k tomu, aby byla něžnou květinkou. Kromě toho, že její táta je akční hrdina a šampión bojových umění, maminka Gladys Portugues bývala profesionální kulturistkou, která kdysi úspěšně soutěžila i na Ms. Olympia.

Nejrůznější hmaty a chvaty tak Bianca umí stejně dobře jako její otec a navrch přidá i jeho legendární rozštěp nad židlemi, v jejím případě klidně ve venkovních podmínkách. Bianca se ovšem potatila také v jiném ohledu a od roku 2008 se pod uměleckým jménem Bianca Bree objevuje i ve filmech, obvykle po boku svého otce. Za zmínku stojí například akční thrillery Nájemní zabijáci, Šest výstřelů, Full Love či nový komediální horor Paranormal Activity Security Squad, kde si poprvé střihla hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám